Welkom op de website van Autobedrijf van der Vaart in Overasselt, altijd diverse betrouwbare occasions op voorraad.

Autobanden en velgen

Van der Vaart heeft een uitgebreide collectie autobanden en velgen van diverse merken, soorten en maten van o.a. Michelin, Continental, Vredestein, Uniroyal, Goodyear, Viking enzovoorts. Ook banden in een voordeligere prijsklasse zijn bij ons verkrijgbaar.

Denk aan winterbanden, zomerbanden, sportvelgen, stalen velgen en lichtmetalen velgen. Tevens verwisselen, repareren en vervangen we ook banden en velgen, en zorgen we ook voor het uitlijnen en balanceren van banden als dat nodig is. Of het nu om een grote SUV met dikke sloffen gaat of om een boodschappenauto: voor iedere auto hebben we passende banden en velgen.

Daarnaast zijn we een bandenhotel, want de opslag van winterbanden en zomerbanden is ook bij ons mogelijk. Dat is zeker interessant voor autobezitters in Overasselt, Heumen, Malden, Molenhoek, Mook, Wijchen, Cuijk, Grave en Nijmegen, het verzorgingsgebied van Van der Vaart.

Van der Vaart staat bekend om zijn scherpe acties, wat autobanden betreft. Bij montage door ons, leveren we de banden tegen inkoopsprijs. Het maakt niet uit of het zomer- of winterbanden zijn. Op onze actiepagina vindt u meer info.