Welkom op de website van Autobedrijf van der Vaart in Overasselt, altijd diverse betrouwbare occasions op voorraad.

Over ons

BOVAG Autobedrijf Van der Vaart is gevestigd in Overasselt en heeft een grote en groeiende klantenkring in deze plaats, evenals in de omringende plaatsen Nederasselt, Heumen, Malden, Mook, Molenhoek, Cuijk, Grave, Nijmegen en Wijchen.

Bij ons kunt u als autobezitter voor veel zaken omtrent uw auto terecht. We bieden namelijk de volgende diensten en services aan:

Of er nu een distributieriem moet worden vervangen, of uw auto APK gekeurd moet worden of u wilt nieuwe winterbanden: wij hebben het in huis. En de koffie staat altijd klaar voor u.

Waarom Autobedrijf Van der Vaart

Klantgerichtheid en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan als familiebedrijf. Dat zijn namelijk onze kernwaarden. Dit blijkt uit de volgende zaken:

  • Heldere, transparante prijsafspraken over reparatie en onderhoud
  • Scherpe en eerlijke tarieven
  • Eigen inspectie te koop aangeboden occasions
  • BOVAG garantie mogelijk
  • Eigen pech hulp, plus haal- en brengservice

Wij zullen er kortom alles aan doen om u als klant tevreden te stellen, en hopen dan ook dat u dat verder zult vertellen. Zie hier de referenties van onze klanten, die alleszeggend zijn.

Autobedrijf Van der Vaart is opgericht in januari 2011 door Paul van der Vaart Sr en zijn beide zoons Nico en Paul Jr. Het bedrijf is op vrijwel alles wat met automotive te maken heeft actief. Het bedrijf richt zich op zowel verkoop van gebruikte auto´s alsook reparatie en onderhoud daarvan. Autobedrijf Van der Vaart is een onafhankelijke, universele autodealer, die vanaf 2011 een grote en tevreden klantenkring heeft opgebouwd in de hele regio Nijmegen, en die nog steeds groeiende is. We hopen u ook te mogen verwelkomen als nieuwe klant!

Paul van der Vaart in-verkoop, administratie en commerciële zaken

Paul van der Vaart in-verkoop, administratie en commerciële zaken

Nico van der Vaart werkplaats en receptie

Nico van der Vaart werkplaats en receptie.

Paul van der Vaart (jr.) werkplaats en receptie

Paul van der Vaart (jr.) werkplaats en receptie

Haal en breng service voor u en uw auto

Haal en breng service voor u en uw auto