Welkom op de website van Autobedrijf van der Vaart in Overasselt, altijd diverse betrouwbare occasions op voorraad.

Showroom: aanbod occasions

Wilt u een betrouwbare gebruikte auto kopen? Voor een goede en betrouwbare occasion bent u de juiste online showroom binnen gereden! Van der Vaart is de specialist in Overasselt en omgeving als het gaat om de verkoop van tweedehands auto’s van topkwaliteit. Zoekt u een goede occasion met garantie en woont u in (de buurt van) Malden, Heumen, Grave, Wijchen, Mook, molenhoek, Cuijk of Nijmegen? Dan bent u van harte welkom bij Autobedrijf Van der Vaart!

  • Op de pagina occasions vindt u het huidige gevarieerde aanbod van goede tweedehands auto’s. Met een ruime keuze in merk, model en prijsniveau, zodat er voor ieder wat wils te vinden is.
  • Van der Vaart wil zoals gezegd alleen kwaliteit leveren, en dat u onbezorgd de weg op gaat met een betrouwbare gebruikte auto. Daarom geldt het volgende voor onze occasions:
  • Alle occasions zijn door onze monteurs grondig geïnspecteerd, zodat u er zeker van bent dat u een degelijke auto bezit bij aanschaf.

Bij aankoop van een occasion boven de € 4500 kunt u BOVAG garantie krijgen. De looptijd van deze garantie is afhankelijk van de prijs, leeftijd en onderhoud van het voertuig dat u koopt.

Ook voor een betrouwbare oudere auto bent u bij Autobedrijf Van der Vaart aan het goede adres. Ook deze worden aan een grondige inspectie onderworpen, zodat u altijd waar voor uw geld krijgt.

Ziet u een auto in de showroom die uw interesse heeft gewekt? Neem dan contact op voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak om de occasion te bekijken.

Inkoop en inruil gebruikte auto´s

Bij ons bestaat er tevens de mogelijkheid, dat u uw auto kunt inruilen, als u bij ons een auto koopt.

Wilt u van uw huidige auto af, bijvoorbeeld door omstandigheden? Ook dat kan: Autobedrijf Van der Vaart is namelijk altijd geïnteresseerd in inkoop van occasions. Niet onbelangrijk: snelle financiële afwikkeling en RDW vrijwaring. Zie voor meer info Inkoop gebruikte auto's.